fbpx

Concurs foto #destinatiabihor, pentru tinerii pasionați de fotografie!

concurs-fotoPentru județ și pentru generația tânără! 

 

18 Octombrie 2016

16:41

Tinerii elevi, chiar și studenți, au ocazia de a-și etala creativitatea și abilitățile artistice în cadrul unui concurs de fotografie organizat de Universitatea din Oradea, departamentul de Economie al Facultății de Științe Economice, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor.

Competiția se adresează adolescenților cu vârsta cuprinsă între 14 – 19 ani, înscriși într-o instituție de învățământ din România.  

Se dorește promovarea Bihorului ca destinație turistică și creșterea nivelului de conștientizare a valorilor naturale și antropice ale județului nostru. Cum? Cu ajutorul fotografiilor realizate de tineri, cu o viziune inovativă și forțe proaspete.

Există patru secțiuni în care imaginile pot fi înscrise:

  • obiectiv turistic din Bihor
  • peisaj turistric din Bihor
  • oameni din turism care m-au impresionat
  • activități turistice

Înscrierea se desfășoară până în 30 Octombrie 2016, urmată de o perioadă de votare online, în intervalul 01 – 15 Noimebrie 2016, timp în care fiecare poate să aprecieze fotografiile preferate din concurs.

Vor fi premiate trei lucrări  din fiecare secțiune, iar festivitatea de premiere este programată pentru ziua de 23 Noiembrie 2016. Pentru a vă înscrie dați click AICI, iar pentru a citi regulamentul click AICI

 

Agneta Jakab