fbpx

Concurs judetean pentru Serviciile pentru Situaţii de Urgenta. VIDEO + FOTO

cocurs pompieriEchipele voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă au depăşit cu succes probele competiţiei judeţene de profil.

 

07 Iunie 2014

15:50

Zilele trecute, Liceul Sportiv Oradea a găzduit Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”.

Cele două categorii ale competiției au fost: serviciile voluntare (cinci echipe) şi serviciile private pentru situaţii de urgenţă (4 echipe). Fiecare echipă a fost formată dintr-un lider, 8 concurenţi şi 2 rezerve.
Participanţii au avut 3 probe de trecut: „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4X100 metri” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie”.

  • Premiul pentru cel mai bun „Serviciu Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă” (SVSU) a fost adjudecat de SVSU Tileag, urmată de echipele din Şuncuiuş şi Sâniob.
  • Întrecerea „Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă” (SPSU) a fost câştigată de SPSU OMV Petrom, pe locul II clasându-se SPSU Celestica şi SPSU Lemnul SCM Oradea.

Câştigătorii vor concura în luna Iulie, a acestui an, în faza interjudeţeană, care va fi organizată în Satu Mare.

 

Gabriela Zaica