fbpx

Concurs național „Scoala Zero Waste” 2017, o provocare și pentru elevii din Bihor!

Acțiune de responsabilizare și recompensare a tinerilor elevi.

 

13 Februarie 2017

16:30

EcoStuff România anunță începerea înscrierilor, în intervalul 13 Februarie – 03 Martie 2017, pentru ediția anului 2017 a concursului național „Școala Zero Waste”:

de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România.

În acest an, 2017, competiția se va desfășura în perioada 13 Martie – 12 Mai, iar premiile oferite nu sunt de neglijat.

Concursul susține și întărește obiceiul colectării selective începând cu vârsta la care copiii își formează valori și deprinderi pe care le vor avea tot restul vieții. Prin implicarea copiilor vom contribui indirect și la informarea și responsabilizarea membrilor familiilor.

transmit organizatorii. Unitățile școlare interesate pot obține informații mai multe de AICI sau AICI

Procedura este simplă: te înscrii cu şcoala ta, organizezi acţiuni ecologice şi de colectare selectivă, primeşti cel mai bun punctaj şi câştigi marele premiu: o tablă interactivă. În plus, faţă de alţi ani, este organizată şi o tabără la care poţi participa în vacanţa mare: „Zero Waste Camp”, care va avea loc în luna August, lângă Timişoara.

În cele patru ediții anterioare au participat 390 de școli din aproape toate județele țării și din București și peste 40.000 de elevi participanți direct în competiție.

Ioana Mădălina Ștefănică