fbpx

Concurs: Studentul Anului 2014 in Romania

Student studenta elev facultate universitate sursa foto evolllution punct comCei mai con┼čtiincio┼či tineri rom├óni┬ávor fi premia┼úi pentru rezultatele ob┼úinute ├«n timpul studiilor universitare.

 

27 Aprilie 2014

17:55

Proiectul ÔÇ×Studentul AnuluiÔÇŁ este un concurs care se adreseaz─â studen┼úilor de licen┼ú─â sau masterat, care au avut performan┼úe academice, s-au implicat ├«n activit─â┼úile curriculare ┼či extracurriculare (30% din punctaj) ┼či, mai ales, ┼či-au dovedit abilit─â┼úile pe pia┼úa muncii.

Concursul va avea┬ácinci mari c├ó┼čtig─âtori angrena╚Ťi ├«n studiul:

  • Medicinii
  • Economiei
  • Arhitecturii
  • Jurnalismului ┼či Comunic─ârii
  • Dreptului

Pentru a c├ó┼čtiga, participan┼úii vor avea de realizat┬áo aplica┼úie sau un eseu (70% din punctaj). Notele vor fi acordate┬áde profesori universitari din specializ─ârile de concurs. Membrii juriului vor evalua at├ót lucr─ârile c├ót ┼či CV-urile concuren┼úilor.

Cei mai buni┬ávor primi trofeul ÔÇ×Studentul AnuluiÔÇŁ (pe domenii de specializare), diplome,┬ápremii personalizate dar ╚Öi 1.500 de Euro. O condi┼úie de participare este ┼či prezen┼úa ┬ála Gala de Premiere ce va avea loc pe data de 21 Mai 2014.

├Änscrierile ├«n competi┼úie se fac┬áp├ón─â ├«n data de 04 Mai a.c., prin completarea formularului pe care ├«l reg─âsi╚Ťi┬áAICI. ├Än perioada 05 – 11 Mai 2014 va avea loc jurizarea, iar ├«ntre 12 – 14 Mai vor fi anun┼úa┼úi, telefonic, c├ó┼čtig─âtorii. To┼úi participan┼úii vor primi un feedback prin email, chiar dac─â nu au c├ó┼čtigat competi┼úia. Mult succes!

 

Gabriela Zaica