Crișul celebrează 37 de ani de la marea deschidere! La mulți ani!

crisulO lună întreagă de evenimente și premii! 

 

03 Aprilie 2016

08:31

Oradea are centru comercial nu de unu, nu de trei, nici de cinci, cincisprezece ori douăzeci de ani, ci de 37 de ani.

În ziua de 29 Aprilie 1979, Crișul își deschidea porțile pentru orădeni. Iar acum, în 2016, este pus pe fapte mari, dar și pe răsplătit clienții.

Pe 15 Aprilie suntem invitați la „Crișul Fashion Day”. De la ora 18:00, manechinele MModels România ne prezintă cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pe care le găsim pe rafturile magazinelor găzduite de Crișul.

Rămânem tot în atmosfera prezentărilor de modă, însă, pe 23 Aprilie, cei mici sunt vedetele deoarece suntem invitați la prezentarea de modă oferită de copiii care finalizează cursurile de modeling MModels Kids.

Apoi, în ziua cea mare, pe 29 Aprilie 2016, avem un eveniment aniversar. O parte dintre surprize ne-au fost dezvăluite. Astfel că, toți cumpărătorii, care în perioada 01 – 29 Aprilie 2016 achiziționează produse de minim 50 de lei, primesc un talon care se completează și se depune la Info Point Crișul, talon care le poate aduce unul din cele trei mari premii, o ținută pentru femei, una pentru bărbați, una pentru copii, sau unul dintre cele 37 de cadouri surpriză în cinstea îmlinirii a 37 de ani de Crișul Shopping Center.

Nu aduce primăvara, ce aduce aniversarea! O lună plină de campanii pentru tine!

Ioana Mădălina Ștefănică