fbpx

Crișul ne invită la Sărbătoarea Produselor Românești

crisul alegerea perfectaSărbătorim Ziua Națională a României cu produse românești. 

 

28 Noiembrie 2015

19:59

Crișul organizează în acest an „Sărbătoarea Produselor Românești”. Centrul comercial desfășoară, în perioada 30 Noiembrie – 01 Decembrie 2015, o campanie specială condimentată de prețuri excelente, degustări de bunătățuri și un spectacol folcloric.

La parterul Crișul ne așteaptă produsele cosmetice românești la prețuri de producător (Gerovital, Elmi Plant, Cosmetic Plant), decorațiuni de Crăciun (globuri de sticlă pictate manual), porțelanuri (Porțanul Cluj), Ceramică de Baia Mare și Sighișoara, lenjerii (Sofiaman), încălțăminte (Guban, Botta, Garkony), dar și degustări de bucate tradiționale, iar în supermarketul Trei G produsele lactate Câmpeneii, mezelurile Florian și prăjiturile Michelle așteaptă să fie gustate de orădeni.

În ziua de 01 Decembrie 2015, tot la parterul Crișul, dar de la ora 17:00, nu mai puțin de 30 de copii, membri ai grupului „Florile Bihorului” coordonat de profesorul Anamaria Gal, vor oferi celor prezenți un concert de muzică populară și patriotică. Intrarea este liberă.

Programul de funcționare Crișul este:

  • 30 Noiembrie: 10:00 – 21:00
  • 01 Decembrie: 10:00 – 21:00

Ioana Mădălina Ștefănică