fbpx

Cronică de Neversea 2019 Ziua 1 #Libertate

Welcome to the Island of Dreams!

 

05 Iulie 2019

15:30

 

 

Bine ați venit pe Insula Visurilor voastre! Unde totul este magic, totul este posibil, toată lumea este liberă, acceptată și se strânge împreună sub același cer cu un scop comun – distracția. Porțile se deschid. E miezul zilei de 04 Iulie, dar am intrat deja în lumea fantastică NEVERSEA ediția 2019.

Scenele sunt amplasate și o mulțime de standuri „cu de toate” sunt gata să-și primească vizitatorii. Avem căsuțele promoționale de la Orange, Kaufland, ProTv, Samsung – toți parteneri ai acestui minunat festival. Avem zone de fashion și make-up, avem pufuri și locuri de relaxare la plajă, avem spații avangardiste speciale pentru poze de unde lipsește doar filtrul de Instagram. Leagăn în apă, biciclete suspendate pentru cei care vor să-și depășească limitele, pupa unei corăbii improvizate cu vedere spre mare și multe altele.  Avem căsuțele cu mâncare și băutură (iar tarifele sunt chiar decente am putea spune).  Totul este bine organizat și cel mai important, totul este eco!

Spre seară, toate simțurile ne sunt răsfățate! Mirosul de mâncare delicioasă combinat cu apa sărată a mării, algele și nisipul. Văzul de scenele spectaculoase cu show-uri de lumini inedite la fiecare scenă, cuburi supradimensionale cu led, brizbrizuri și machiaje fosforescente și coronițe luminoase pe capul fiecărui festivalier. Iar auzul, desigur, de muzica ce răsună peste tot! Fiecare persoană poate fi mulțumită la Neversea! Există de toate pentru toți. Scenele The Ark, Temple, Daydreaming, Oasis, Nostalgia sunt locurile unde oricine își găsește vibe-ul personal. Iar The Main Stage îi unește pe toți.  Un plus la toată experiența este Neversea app, unde îți poți face propriul line-up și poți primi notificări despre artiștii aleși.

Așa a debutat prima zi de NEVERSEA, ediția a 3-a, unde peste 55.000 de festivalieri au fost prezenți în 04 Iulie 2019, pe malul Mării Negre. Aceștia și-au putut vedea artiștii preferați pe cele 6 scene. Seara a început cu o conferință de presă a celebrului G-EAZY, care a venit pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a găsit. Acesta a concertat pe Main Stage de la ora 22:00, după Alex Parker, Mahmut Orhan și Inna. Noaptea a fost continuata de celebrul ATB, Alesso și Lucas & Steve.

Celelalte scene au primit deopotrivă și artiști români din altă sferă muzicală – îndrăgitul Spike, Șatra B.E.N.Z, Nane. DJ-ul Rudimental, Matthew Dekay și Boris Brejcha au fost doar câțiva care au menținut pulsul până aproape de zori.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și acrobați suspendați, iar minunatele poze și clipuri se pot vedea pe paginile oficiale de YouTube și Facebook. Haideți și voi pe The Island of Dreams, bilete de o zi și abonamente mai pot fi achiziționate de pe neversea.com sau de la intrarea la festival.

 

Mira Pop