fbpx

CSC Sanmartin si CS Osorhei se intalnesc in Cupa Romaniei. FC Bihor intra in cantonament

cs osorheiEchipele bihorene de fotbal, CSC Sânmartin și CS Oșorhei, se vor întâlni în meci direct în faza a II-a a Cupei României „Timișoreana” la fotbal.

 

24 Iulie 2014

19:45

Confruntarea are loc Miercuri, 30 Iulie 2014, de la orele 17:30, pe terenul formației din Sânmartin.

Partida are loc pe stadionul „Luceafărul”, pe terenul echipei mai slab cotate. Formația din Sânmartin este nou promovată în Liga a III-a și este câștigătoarea fazei județene Bihor a Cupei României, în timp ce echipa din Oșorhei a participat în sezonul precedent în faza play-off a Ligii a III-a. Formația antrenată de Florin Fărcaș, CSC Sânmartin, a evoluat și în primul tur al Cupei României învingând, tot pe teren propriu, cu scorul de  5 – 2, formația Sănătatea Cluj – Napoca. Jucătorii pregătiți de Rudy Kovacs intră în competiție direct în turul II, din cauză că s-au situate pe primele locuri în ierarhia Ligii a III-a, la finele sezonului trecut (2013 – 2014).

 

Pe de altă parte, formația fanion a județului, FC Bihor, intră de azi, 24 Iulie 2014, în cantonament. Elevii antrenorului Alexandru Pelici urmând a fi cazați la Hotelul Nevis, timp de 8 zile. Cei 23 de membri vor susține în această perioadă antrenamentele pe stadionul Iuliu Bodola: Mădălin Smaranda, Alin Sălăjan și Călin Fildan – portari; Cosmin Let an, Dorin Mihuț, Claudiu Pascariu, Florin Lazăr, Adam Achim și Lorincz Norbert – fundași; Ciprian Străuț, Mădălin Stancu, Andrei Haș, Iulian Cuc, Alexandru Sorian, Raul Speroni, Dan Negrea și Cristian Cigan – mijlocași; Raymond Lukacs, Zsombor Lukacs și Denis Nichita – atacanți, fundașul Valentin Petricău și mijlocașii Ionuț Ban și Sergiu Mune.

Primul joc amical este prevăzut pentru data de 01 August 2014, la sfârșitul cantonamentului, în compania formației Crișul Sântandrei. Totuși, conducătorii clubului mai caută un adversar, în această perioadă, și pentru data de 30 Iulie a.c.

De la preluarea funcției, noul președinte FC Bihor, Viorel Nemeș, a semnat deja prelungirea contractelor cu jucătorii Dorin Mihuț, Alexandru Sorian, Mădălin Smaranda și Raymond Lukacs. De asemenea, a fost efectuat și transferul jucătorului argentian Raul Speroni, în vârstă de 28 de ani, care a fost adus de la Minerul Motru. Peroni îl va înlocui, la mijlocul terenului, pe Ovidiu Bic plecat în această vară la Olimpia Satu Mare.

Cu toată că Primăria Oradea și-a retras sprijinul financiar, echipa merge mai departe cu susținerea Consiliului Județean, unica entitate care a rămas alături de club.

 

Ciprian Costa