fbpx

CSM CSU Oradea a câștigat împotriva echipei BCM U FC Argeș Pitești – cronica meciului

Orădenii au un bilanț de 2 victorii din tot atâtea meciuri în PlayOff.

 

30 Aprilie 2019

17:13

Vineri, 26 Aprilie 2019 a avut loc confruntarea dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești, aceasta contând pentru primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2018/2019.

Meciul a fost unul strâns, similar primului din această serie, acel joc fiind încheiat cu scorul de 81-77 pentru CSM CSU Oradea. Suporterii au putut în ambele meciuri să îl vadă la treabă pe Sean Barnette, jucător revenit în lot recent la echipă.  Acesta a lipsit de pe parchet în final four-ul la care CSM CSU Oradea a luat parte, terminând pe locul 2 după finala pierdută cu CSU Sibiu în urmă cu 2 săptămâni.

În pofida faptului că Leii Roșii conduceau cu 3 minute înainte de final cu scorul de 74 la 65, fiind de altfel și cea mai mare diferență de scor înregistrată în această confruntare, Piteștenii au revenit în joc, apropiindu-se la un punct, cu un run de 8-0 realizat pe final de meci. Cu o gestionare mai bună a gazdelor a ultimelor secvențe, elevii lui Cristian Achim s-au impus și au realizat un scor general de 2 la 0.

Seria se mută pe terenul celor de la BCM U FC Argeș Pitești. În cazul unei victorii a Orădenilor, aceștia vor avansa în faza următoare. În cazul în care Piteștenii se vor impune în următoarele 2 jocuri, decisivul se va juca în Arena ,,Antonio Alexe” din Oradea, având avantajul terenului propriu din pricina poziționării mai bune la final de sezon regulat.

Kris Richard a fost cel mai bun marcator al meciului 2, acesta înregistrând 21 de puncte. Din tabăra Argeșenilor, cel mai bun marcator a fost Bishop cu 19 puncte.

CSM CSU Oradea va disputa următorul joc în Trivale Joi, 02 Mai a.c., ora 18:00. Partida va fi transmisă de Digi Sport.

Sergiu Vicaș