fbpx

CSM Oradea a susţinut o conferinţă de presă după încheierea sezonului pe locul 3

foto: Robi Boroş

Şerban Sere şi Bobe Nicolescu au făcut precizări cu privire la situaţia actuală a secţiei de Baschet Masculin.

31 Mai 2022

18:40

CSM CSU Oradea s-a clasat pe locul 3 după ce în finala mică au ieşit învăngători  ,,la pas’’ în ambele partide disputate contra celor de la FC Argeş Piteşti.

După acest rezultat, conducerea clubului Orădean a luat decizia de a organiza o conferinţă de presă pentru a prezenta situaţia actuală a organizaţiei, incluzând aspecte ce ţin de buget, lot şi situaţiile contractuale.

Fiind prezent la conferinţă, căpitanul echipei, Bogdan Nicolescu a făcut următoarele precizări:

,,Din păcate am trecut prin niște fluctuații foarte mari de formă, datorate în primul rând a unor condiții speciale, cu pandemia, cu accidentări care au apărut în mod surprinzător. La un moment dat chiar se punea problema să jucăm niște meciuri fără conducător de joc. Toate aceste lucruri au dus la niște surprize în rezultatele noastre. Dar cred că per total, având în vedere și ocuparea locului 2 la finalul sezonului regulat, ne-am achitat de ce trebuia să facem în campionat. Din păcate în lupta pentru play-off ne-a lipsit acea mică diferență în semifinala cu cei de la Voluntari, lucru care a dus la ratarea obiectivului nostru.”

La conferinţă a fost prezent şi preşedintele clubului, Şerban Sere. Acesta a prezentat partea financiară a organizaţiei din sezonul proaspăt încheiat atât a secţiei de baschet, cât şi a celorlalte care aparţin clubului (Polo, Handbal, etc.). Preşedintele CSM a argumentat păstrarea pe funcţia de antrenor principal a lui Cristian Achim pe fondul rezultatelor pozitive pe care acesta le-a avut în cele 12 sezoane petrecute până acum la Oradea. 

Un alt aspect confirmat de către Şerban Sere a fost şi păstrarea aceluiaşi nucleu de jucători Români pentru sezonul următor, dar şi faptul că Richard şi Markovic încă au contracte valabile.

Sergiu Vicaş