fbpx

CSM CSU Oradea dispută finala cu trofeul pe masă

Scorul general de până acum este de 2-1 în favoarea Leilor Roșii!

 

04 Iunie 2019

09:23

CSM CSU Oradea va juca meciul 4 al finalei cu casa închisă azi, 4 Iunie, 2019 de la ora 19:00. Orădenii speră să își apere titlul de Campioni ai României în fața celor de la CSU Sibiu. În cazul unei înfrângeri, scorul general ar deveni 2-2 și meciul decisiv ar avea loc Vineri în Sibiu.

Până acum, CSM CSU Oradea a câștigat ambele partide pe terenul Sibienilor, pierzând mai apoi meciul 3 ce a avut loc în Arena ,,Antonio Alexe”. La fel cum s-a întâmplat și în celelalte partide din această finală, și meciul de azi se va disputa cu sala plină, biletele fiind epuizate la o oră de al punerea lor în vânzare. Dacă Orădenii își vor adjudeca din nou trofeul de Campioni ai României și în acest sezon, acesta va fi cel de-al treilea titlu din ultimii 4 ani pentru aceștia.

După o accidentare suferită în meciul 3, sunt șanse mari ca TJ Carter să lipsească din lot pentru această partidă, fiind înlocuit de Sean Barnette.

Accesul în sală se va face începând cu ora 18:00. Pentru cei ce nu au reușit să achiziționeze un bilet , suporterii sunt invitați să se uite la această partidă în Piața Unirii unde va avea loc o transmisiune în direct pe un ecran de dimensiuni mari de către DigiSport.

Sergiu Vicaș