fbpx

CSM CSU Oradea dispută primul meci oficial în Oradea Arena!

Foto: Alex Covaci – Evenimete Oradea

Primul joc oficial jucat de echipa Orădeană în noua Sală Polivalentă va fi împotriva celor de la CSO Voluntari.

6 Octombrie 2022

19:00

Echipa de baschet masculin a oraşului nostru joacă Vineri 7 Octombrie 2022 pe teren propriu contra echipei CSO Voluntari. Partida va începe de la ora 19:45 în noua ,,casă” a Leilor Roşii, Oradea Arena.

Cu ocazia desfăşurării pentru prima dată a unui astfel de eveniment pentru elevii lui Cristian Achim, Clubul Sportiv Municipal a emis un comunicat pentru a clarifica toate condiţiile de acces în Oradea Arena. Redăm comunicatul publicat pe site-ul oficial:

,,Sala Polivalentă Oradea Arena este amplasată în zona cartierului Ioșia, calea Aradului, strada Traian Blajovici, Nr. 24. Accesul în incinta Oradea Arena se va face dinspre Auchan/Decathlon. Se vor utiliza treptele amplasate în fața sălii pentru a intra în incintă.

Va urma scanarea abonamentului/biletului achiziționat. Aici dorim să facem câteva precizări: scanarea cardurilor de abonat sau biletelor comercializate se va face la scannerul încorporat în turnichet, care poate să citească codul QR atât de pe cardul de abonat, cât și de pe telefon sau de pe hârtie.

Este foarte important ca ecranul telefonului, cardul sau hârtia să nu atingă scannerul. Citirea se face de la distanță de 3-5-10 centimetri de la scanner. Codul poate fi scanat o singură dată. După scanare, posesorul de abonament/bilet poate să treacă prin turnichet.

După ce și-au scanat abonamentul/biletul spectatorii vor putea să-și identifice locurile în funcție de sectorul în care au achiziționat bilet.

Persoanele care scanează abonamentul sau biletul de pe telefon sunt rugate să-și dezactiveze NFC-ul.

Foarte important! Posesorii de bilete și abonamente sunt rugați să aibă pregătite biletele/abonamentele pentru scanare în momentul în care le vine rândul la turnicheți.

CSM Oradea a pus în vânzare bilete pentru meciul cu CSO Voluntari prin intermediul partenerului de ticketing Eventbook (click aici). Comercializarea a demarat marți (04.10). În paralel, doritorii au putut achiziționa la sediul CSM Oradea, respectiv la Librăria Humanitas.

În cursul serii de vineri (07.10), cu începere de la ora 18:45, se vor pune în vânzare bilete pentru meciul cu CSO Voluntari la casa de bilete a sălii. Aceasta va funcționa exclusiv în zilele de meciuri cu o oră înaintea începerii acestora.

Mare atenție! Casa de bilete nu trebuie confundată cu casieria de la sediul CSM Oradea. Casa de bilete la care se vor comercializa bilete exclusiv pentru meciul cu CSO Voluntari este amplasată la etajul 1 și poate fi accesată din exteriorul sălii. Casieria NU va fi deschisă la ora meciului.

La casa de bilete se poate ajunge urcând treptele din fața sălii, dinspre Auchan/Decathlon după care se ocolește colțul din partea stângă (latura spre linia de tramvai), privind spre sală, mergând pe culoar aproximativ 20 metri. Aici va fi casa de bilete de unde se pot achiziționa tichete exclusiv pentru meciul cu CSO Voluntari.

Pentru a fluidiza procesul de comercializare a biletelor și a limita cozile, respectiv timpii de așteptare, la casa de bilete nu se va putea selecta locul. Așadar, biletele vor fi emise în avans, urmând a fi distribuite fără a pierde timp cu selectarea locului. Biletul va avea sector, rând și loc ce trebuie respectat de cumpărător, dar acesta nu va putea fi selectat de cumpărător dacă acesta optează să achiziționeze bilet la casa de bilete.”

Sergiu Vicaş