fbpx

CSM CSU Oradea dispută un meci crucial cu Brose Bamberg în FIBA Europe Cup!

foto: Alex Covaci – Evenimente Oradea

Echipa de baschet masculin a oraşului nostru are nevoie de toată susţinerea publicului în această săptămână!

24 Ianuarie 2023
19:00

CSM CSU Oradea joacă Miercuri, 25 Ianuarie 2023, împotriva celor de la Brose Bamberg (Germania). Jocul se va desfăşura în Oradea Arena cu începere de la ora 19:00.

Meciul din această săptămână contează pentru etapa  a 4-a din grupa L a ediţiei 2022/2023 din FIBA Europe Cup. În această ediţie, Orădenii au un bilanţ de o victorie şi 2 înfrângeri în urma primelor 3 etape, fiind în momentul de faţă pe ultimul loc din grupa L. 

Confruntarea tur dintre cele 2 echipe s-a încheiat cu victoria orădenilor cu scorul de 80-82. Elevii lui Cristian Achim sunt obligaţi să învingă formaţia din Germania pentru a mai avea şanse matematice la o posibilă calificare mai departe. Oaspeţii se află pe prima poziţie a clasamentului, cu un bilanţ de 2 victorii şi o înfrângere.

Din păcate pentru CSM CSU Oradea, Justin Carter a suferit o accidentare în urma căreia a necesitat o intervenţie chirurgicală ce îl va ţine o perioadă îndelungată departe de terenul de joc.

Bilete pentru acest evenimente se găsesc atât la casa de bilete situată pe partea laterală a arenei (către râul Peţa), dar şi online (click aici). Pentru cei ce nu vor putea lua parte fizic la această confruntare, aceasta va fi transmisă în direct la TV pe DigiSport 4 şi online pe canalul de YouTube ,,FIBA – The Basketball Channel”.

Sergiu Vicaş