fbpx

CSM CSU Oradea, la a doua victorie baschetbalistică consecutivă din acest sezon!

csm oradea csuOrădenii au ieşit din nou învingători!

 

10 Octombrie 2015

21:51

Duelul „Leilor” s-a disputat azi, 10 Octombrie 2015,  în Arena Antonio Alexe, partida fiind acompaniată de un public numeros care a venit să-i susţină pe elevii lui Cristian Achim în prima dispută oficială de pe teren propriu din acest sezon.

Din pricina problemelor din interiorul clubului cu care BC Timişoara se confruntă în această perioadă, întâlnirea dintre cele două echipe nu a mai avut aceeaşi energie precum în dățile trecute. După o partidă controlată în totalitate de CSM CSU Oradea, tabela de marcaj înfăţişa scorul final al partidei: 89 – 60.

Suporterii aflați în tribunele sălii sporturilor au putut să se bucure de o prestaţie colectivă a jucătorilor orădeni, toţi componenţii echipei gazde reuşind să-şi treacă numele pe lista marcatorilor în această partidă.

Cel mai eficient jucător al echipei de pe malul Crişului Repede a fost Nemanja Barac, el a avut un coeficient de 16 unităţi, în urma celor 9 puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive pe care le-a izbutit. Jucătorul cu cele mai multe puncte înscrise în această partidă din tabăra orădenilor a fost Radovan Markovic, acesta totalizând 18 puncte.

Pentru CSM CSU Oradea acesta a fost al doilea succes din cele 2 partide disputate până în momentul de faţă.

Ca şi o noutate pentru acest sezon competiţonal, trebuie remarcată maniera în care magazinul oficial al echipei din incinta Arenei Antonio Alexe s-a modernizat.

Pentru acestă stagiune, suporterii echipei vor avea posibilitatea de a-şi achiziţiona fulare, magneţi de frigider cu jucătorii lor favoriţi, replici originale ale echipamentelor oficiale de joc, cât şi multe alte articole.

Odată cu partida de azi, accesul în sală s-a realizat prin achiziţionarea biletelor din reţeaua Eventim, fie de la intrarea în incintă, fie din punctele Eventim din oraş, sau prin intermediul site-ului eventim.ro. Acest sistem este pus în aplicare pentru toate confruntările pe teren propriu pe care CSM CSU Oradea le va disputa în sezonul competiţional 2015/2016. Prețul unui bilet de intrare rămâne neschimbat, de 10 lei.

 

Sergiu Vicaș