fbpx

CSM Oradea are un nou capitan

we love csm oradea baschet masculin evenimente oradeaEchipa de baschet masculin a Oradiei are un nou căpitan, pe William Franklin.

 

22 August 2013

10:20

Ieri, 21 August 2013, în cadrul conferinței de presă susținută de directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Oradea, Florin Birta, a fost prezentat presei și ultimul membru al echipei de baschet masculin: Daniel Popescu.

Alături de el în scena discuțiilor și prezentărilor au intrat Bogdan Țîbîrnă și Titus Nicoară care din acest an sunt parte a echipei antrenate de Cristian Achim.

Se anunță un campionat viitor însă extrem de disputat. Dacă anul trecut ne-am mirat cu toții de echilibrul existent, anul acesta probabil că echilibrul va fi și mai mare, pentru că s-ar putea să avem 14-15 echipe în campionat, dintre care 13 să se bată cu șanse reale la play-off. Pe hârtie toate echipele s-au întărit considerabil, inclusiv noi, însă treaba aceasta va trebui demonstrată pe teren.

a declarat Achim. În continuare, pe CSMiști îi așteaptă 10 amicale, iar între 05 – 07 Septembrie Memorialul Antonio Alexe.

În ceea ce privește prețul biletelor acesta este următorul:

  • 10 lei biletul pentru campionat și Cupa României
  • 15 lei biletul pentru cupele europene și pentru jocurile din play-off-ul campionatului

Abonamentele pot fi achiziționate între 02 – 27 Septembrie contra sumelor:

  • 250 lei pentru tribuna cu masa oficială, în partea de jos, cu 200 de locuri
  • 150 lei pentru sectorul de sus
  • 50 lei pentru copiii cu vârste între 7 – 14 ani
  • copiii sub 7 ani beneficiază de intrare liberă

Cu toate acestea Florin Birta a vorbit și de o surpriză pe care CSM le-a pregătit-o tuturor celor care își vor achiziționa abonamente:

Avem bonus pentru abonați. Ei vor avea un loc de parcare gratuit în curtea Sălii Sporturilor. Începând cu acest sezon curtea va fi închisă, securizată, iar abonații vor avea un loc rezervat pentru parcare în curtea Sălii Sporturilor. Când își vor achiziționa abonamentele, suporterii echipei noastre trebuie să specifice că au nevoie de loc de parcare, pentru a putea primi un autocolant, care să-l lipească pe parbrizul mașinii

Detalii despre campionatul 2012 – 2013 al echipei orădene de baschet găsești AICI.

 

Florin Miron