fbpx

Cu florile din gara in Queen’s Music Pub. Spectacol in premiera

cu flori in garaPremieră teatrală în Queen’s Music Pub. Cu flori în gară în regia lui Bogdan Hușanu și interpretarea lui Răzvan Vicoveanu. Biletele s-au pus deja în vânzare.

 

28 Ianuarie 2013

19:20

 

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, cu începere de la ora 20:00 Queen’s Music Pub vă invită la prima reprezentație a spectacolului Cu flori în gară. Scenariul este semnat de Mircea Popa-Papiu, regia de Bogdan Hușanu, actor Răzvan Vicoveanu, voce Alina Leonte.

Despre piesă, creatorul ei, Mircea Popa-Papiu vorbește cam așa:

Neputând fi pusă în scenă înainte de 1989, deoarece nu dădea bine faptul că personajul este înşelat de nevastă, apoi nici după 1989, deoarece lumea era sătulă de socialism şi de clasa muncitoare, iată că piesa aceasta apucă să vadă luminile rampei acum. De fapt, Ion al meu din piesa «Cu flori în gară» putea să vină de oriunde. Putea să vină din Spania de la căpşuni sau din Siberia, din vreun prizonierat (cum au fost atâţia).

N-are importanţă de unde vine. Importantă rămâne nevoia lui atoatedominantă de a spera. Cu orice preţ! Pentru că fără speranţă, el nu mai poate fi om. Iar Ion este cât se poate de om.

Prețul unui bilet este 15 lei și poate fi deja achiziționat de la barul restaurantului. Informații și rezervări la numărul  0740 527 955.