fbpx

Cuplurile longevive ale Oradiei, un exemplu de urmat! FOTO

Nunta de Aur Noiembrie 2014De jumătate de veac împreună!

 

16 Noiembrie 2014

08:10

Cincizeci ╚Öi dou─â de cupluri or─âdene au s─ârb─âtorit cincizeci de ani de c─âsnicie. E minunat s─â vezi cum un num─âr mare de b─ârba╚Ťi ╚Öi femei au reu╚Öit s─â ├«nving─â timpul ╚Öi problemele cotidiene ╚Öi s─â serbeze jum─âtate de veac de convie╚Ťuire.

Cu siguran╚Ť─â nu a fost u╚Öor, au avut provoc─âri, greut─â╚Ťi peste care au fost nevoi╚Ťi s─â treac─â. ├Äns─â, acum, privind ├«n urm─â au ├«n suflete fericirea c─â au rezistat adversit─â╚Ťilor, tenta╚Ťiilor, g├óndurilor de desp─âr╚Ťire ╚Öi au p─âstrat familiile unite.

Ast─âzi, c├ónd dau de greu, majoritatea aleg s─â se despart─â. Poate, astfel de exemple, ar trebuie luate nu doar ├«n seam─â ci ╚Öi ascultate. Sunt exemple vii de statornicie ╚Öi putere, care au multe lec╚Ťii de dat ╚Öi sfaturi de ├«mp─ârt─â╚Öit tinerei genera╚Ťii.

Primăria Oradea nu a rămas indiferentă la acest moment important și a invitat cuplurile la o ceremonie care s-a lăsat și cu premii în bani.

P├ón─â la ascultarea pove╚Ťelor bunicilor no╚Ötri v─â invit─âm s─â admira╚Ťi galeria foto de mai jos, nu ├«nainte ca Evenimente Oradea s─â transmit─â felicit─âri tuturor ÔÇ×s─ârb─âtori╚ŤilorÔÇŁ.

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â