fbpx

Curs ACREDITAT de consilier de dezvoltare personală cu Maria Blaga

sursa: Facebook

Oferă-ți șansa de a face o schimbare în viață. Uneori e necesar și binevenit.

 

28 Octombrie 2020

09:39

Evenimente Oradea vă invită la teatru, spectacole, tot felul de activități dar și la cursuri. Avem o bună prietenă, Maria Blaga, care ne-a anunțat că dă startul unui curs acreditat de dezvoltare personală.

Noi o cunoaștem pe Maria de câțiva ani buni, am fost parteneri în unele campanii, așadar știm că vă trimitem pe mâini bune. Maria Blaga e psiholog, terapeut, consiler, coach, pe scurt are atât studii dar și o experiență bogată din care puteți învăța. Și credeți-ne, Maria e un om de la care ai ce învăța. Noi recomandăm oameni de calitate, profesioniști, produse și evenimente care nu vă vor lăsa un gust amar.

Cursul începe în 16 Noiembrie 2020 și se va desfășura online. Costul este de 1.199 lei (redus până în 31 Octombrie 2020) și îți va aduce o diplomă care îți va oferi drept de practică atât în România, cât și în Uniunea Europeană. În plus, pe lângă întâlnirile pline de „know how” Maria Blaga vă oferă și un pachet atractiv de bonusuri. Mai multe informații puteți afla dând click AICI

În final vă mai dăm un pont: chiar dacă nu vreți să activați/profesați în domeniu, un astfel de curs cu Maria Blaga valoarează cât ani întregi de întâlniri săptămânale cu un psiholog. Nu că aveți neaparată nevoie, dar e bine să știți asta!

Ioana Mădălina Ștefănică