fbpx

Curs acreditat de ghid turistic în Oradea, finanțat prin fonduri transfrontaliere

foto: Cetatea Oradea

Se formează specialiști în turism.

 

26 Iunie 2020

18:00

Agenția de Management al Destinației Bihor, în calitate de beneficiar principal al proiectului “CREATING AND DEVELOPING A CROSSBORDER POLYCENTRIC NETWORK FOR TRAINING AND SUPPORT TO INCREASE THE QUALITY OF TOURIST AND HANDCRAFT CROSS-BORDER SERVICES IN THE COUNTIES OF BIHOR AND HAJDÚ-BIHAR” (cod proiect ROHU 398, acronim: ForTour BHHB), parte a Programului de cooperare transfrontalieră România- Ungaria, INTERREG V-A ROMÂNIA-UNGARIA, AXA PRIORITARĂ 3, Îmbunătățirea ocupării forței de muncă și promovarea mobilității forței de muncă transfrontaliere, Prioritatea de investiții 8/b, anunță organizarea unui nou curs acreditat pentru pregătirea de ghizi turistici.

Partenerul acestui curs este Parohia Reformată Episcopia-Bihor. Pentru a urma acest curs este necesară înscrierea, în limita a maxim 55 de cursanți, prin formularul on-line din LINK. Cursurile sunt gratuite și nu se percep taxe.

Condițiile de participare sunt:

  • vârsta minimă: 18 ani
  • acte necesare (în copie): – certificat de naștere
  • certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  • carte de identitate
  • ultima diplomă de studii (minim studii obligatorii – cursuri liceale cu diplomă de absolvire a liceului)
  • adeverință de la medicul de familie pe care sa scrie “clinic sanatos”
  • cazier judiciar

Înscrierile și depunerea dosarului se fac în sediul din Piața Unirii nr. 5, lângă First Bank, de Luni până Vineri în intervalul orar 13:00 – 17:00. Persoană de contact: MARIA TATAR, tel: 0744 245 193 Adresa de e-mail pentru corespondenta: bihor@antrec.ro

Găsiți mai multe detalii despre proiect, obiectivele și scopul său AICI.