fbpx

Curs GRATUIT de alimentatie

female chopping food ingredientsEști ceea ce mănânci. Dar știi ce mămânci? Acum ai posibilitatea de a te informa gratuit.

 

15 Mai 2013

12:35

Recent actorul american Arnold Schwarzenegger a făcut o declarație care la prima vedere a fost destul de frapantă. El a declarat că „Dacă arați ca un tomberon înseamnă că mănânci gunoaie”.

Într-adevăr replica fostului guvernator a fost dură dar are și o consistență. În condițiile în care viața din secolul XXI e tot mai alertă și timpul nu ne mai ajunge, suntem obligați uneori să ne hrănim cu ce apucăm. Cultivarea plantelor și creșterea animalelor se bazează în mare parte pe produse chimice de stimulare a dezvoltării rapide, iar noi consumându-le suntem tot mai bolnavi, nefericiți și dependenți.

În tot acest mare haos al hranei există o soluție: conștientizarea importanței acțiunii de a te hrăni. Chiar dacă nu mai sunt produse 100% naturale noi ne putem crea un program de nutriție care să ne ajute să avem un standard de viață și sănătate cât mai bun.

În acest scop astăzi, 15 Mai 2013, de la ora 18:00 – 19:30 Aloe Vera Forever Living Oradea organizează un curs informativ gratuit de nutriție. Întâlnirea va avea loc pe strada Garoafei – 3A și va aduce în dezbatere:

În prima parte: 

  • cum să combinăm alimentele
  • ce să evităm din alimentație
  • ce înseamnă lipidele, carbohidrații… și când avem nevoie de ele (ora potrivită – hrana potrivită)

În a doua parte:

Toxinele:

  • mituri despre conservanți
  • ce conservanți să evităm
  • care substanțe de conservare nu sunt toxice
  • cum să înlocuim alimentele și produsele toxice din viața de zi cu zi

Va fi o oră și jumătate de discuții interactive, aducătoare de informații prețioase. Participarea este gratuită indiferent de vârstă.

 

Ioana Mădălina Ștefănică