fbpx

Curs super intensiv de tehnică și artă fotografică în Oradea

sursa: netnz.org

Pentru cei care vor să surprindă cu un cadou original!

 

13 Noiembrie 2018

14:05

Având în vedere că se apropie luna cadourilor, Asociația Internațională „Euro Foto Art” vine cu o propunere interesantă, și anume oferirea drept cadou celor dragi un curs super intensiv de tehncă și artă fotografică.

Orele de curs  vor începe cu data de 10 Decembrie 2018 și se vor ține în sediul Asociației din Cetatea Medievală Oradea, timp de două săptămâni, de Luni – Joi, între orele 17:00 – 19:30, profesor artistul fotograf Ștefan Tóth.

În cadrul cursului vor fi predate noţiuni de bază legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi variante de prelucrare a imaginilor. Se vor discuta şi exemplifica, de asemenea, noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală.

Cele mai reușite creații artistice vor fi parte a unei proiecții digitale în data de 20 Decembrie 2018, de la ora 18:00, în sediul Asociației din Cetatea Medievală Oradea.

Pentru înscriere, doritorii trebuie să completeze formularul de AICI, iar mai multe detalii privitoare la acest curs se pot obține la una dintre adresele de e-mail: eurofotoart@yahoo.com, office@eurofotoart.com sau la numărul de telefon: 0741.212.111.

Paula Dreve