fbpx

Cursuri de gimnastica traditionala chineza, pentru toate varstele

curs romi goznerO posibilitate de întreținere și întărire a sănătății trupești și sufletești.

 

30 Iulie 2014

09:22

Sub coordonarea maestrului Romeo Gozner, Asociația Sportivă „Gold Dragon” Oradea anunță organizarea Cursului de gimnastică tradițională chineză, cu rol de întreținere și refacere, cu ajutorul tehnicilor Wushu (Kung Fu tradițional).

Cursul mai conține și elemente specifice de QiGong si Chen Tai Chi, o fericită îmbinare între mișcare, meditație și respirație, într-un cuvânt sănătate.

Lecțiile se adresează atât femeilor cât și bărbaților, copiilor sau bunicilor. Gradul de dificultate al antrenamentelor va crește treptat, în funcție de competențele și pregătirea cursanților.

Ca și o completare a pregătirii, antrenamentele se vor încheia cu un curs de inițiere în arta chineză a autoapărării, „Chinna”, dedicat în special doamnelor și domnișoarelor, dar, bineînțeles, nu-i excludem nici pe domnii interesați!

Cursurile au loc în fiecare zi de Marți și Joi, între orele 19:00 – 21:00, în sala de festivități a companiei Electrica, pe strada Constantin Tănase. În tot al doilea weekend, Sâmbăta, se vor ține și ore de perfecționare și însușire a tehnicilor de autoapărare.

Costurile de participare sunt de 100 lei/lună și includ toate antrenamentele mai sus menționate. Echipamentul trebuie să fie compus din haine lejere, iar în picioare sunt recomandate încălțările cât mai comode, teniși cu talpă elastică sau balerini, în cazul doamnelor.

Informații suplimentare la telefonul 0748. 195. 626, iar despre Romeo Gozner aflați mai multe de AICI

Ioana Mădălina Ștefănică