fbpx

Dansatorii Clubului „Stephany”, premiați în concursurile din Alba-Iulia și Praga!

evenimente oradea, oradea 2017Rezultate excelente pentru dansatorii noștri. 

 

11 Aprilie 2017

16:31

În weekend-ul ce tocmai a trecut au avut loc două competiţii de dans: PRAGUE CUP 2017 de la Praga, în Cehia, respectiv Cupa Cetăţii Alba Iulia, aflată la cea de-a IV-a ediţie, la care au participat peste 650 de sportivi.

Clubul de Dans Sportiv Stephany, din Oradea, a fost reprezentat în ambele competiţii de către perechile care au obţinut rezultate foarte bune, sub atenta îndrumare a antrenorului Toth Istvan.

Astfel, în cadrul concursului PRAGUE CUP, în categoria de vârstă 14 – 15 ani, clasa C Latino Americane, perechea formată din Magyar Milan şi Popa Diana a obţinut locul 1, iar în categoria de vârstă 19 – 35 ani, Open Latino Americane, perechea formată din Toth Bence şi Lilly Jane Vicken a obţinut locul 3.

În Cupa Cetăţii Alba Iulia, perechea formată din Gorgan David şi Barna Nicole a obţinut premiul 1, în categoria de vârstă 14 – 15 ani, Basic Latino Americane, şi premiul 3 în categoria Open Latino, iar perechea formată din Gondor Laurenţiu şi Ghender Alexandra a obţinut primul loc în categoria de vârstă 16 – 18 ani, Basic Latino Americane.

Evenimente Oradea le transmite felicitări și mult succes atât dansatorilor cât și antrenorilor lor! 

Ciprian Costa

evenimente oradea, oradea 2017