fbpx

De 8 Martie: expoziție foto internațională dedicată Femeii

Un nou eveniment în Cetatea Oradea!

 

08 Martie 2019

09:00

Asociația Internațională Euro Foto Art ne invită la o nouă expoziție de fotografie în Cetatea Oradea. Tema aleasă este Femeia, evenimentul fiind dedicat doamnelor și domnișoarelor, instantaneele fiind realizate de către membrele clubului fotografic local și ale celor partenere.

Totodată, personajele surprinse în imagini sunt femeile, în ipostaze specifice din România și de peste granițe. Publicul vizitator va putea descoperi printre fotografii expuse mai multe genuri ale artei fotografice cum ar fi: portretul, socio-fotografia, tradiții și obiceiuri populare, eseul sau nudul. Ca formă de abordare a fotografiilor selecționate pentru expoziție se poate constata faptul că în mare parte ele au fost rezolvate în diferite forme clasice, dar sunt prezente în expoziție și o serie de fotografii creative.

Fotografiile monocolor sunt realizate de artistele fotograf Nicoleta Gabor (RO), Borbély Johanna Eszter (A), Sakinah Sulil (Saudia Arabia), Bartha Csilla (HU), Camelia Iordache (RO), Bánházi Gyöngyi (RO).

Vernisajul expoziției organizate de Asociația Internațională „Euro Foto Art” în parteneriat cu Muzeul Orașului Oradea – Complex cultural va avea loc Vineri, 08 Martie 2019 la ora 16:00.

Expoziția internațională a artistelor fotografi intitulată „Femeia” va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 09 Aprilie 2019, de Marți până Duminică între orele 09:00 – 17:00.

Ioana Mădălina Ștefănică