fbpx

De azi înainte, putem adopta un animal de la Zoo Oradea. VIDEO + FOTO

Leopard Grădina Zoologică Oradea Evenimente Oradea Adoptă un animalOricine poate adopta, chiar și la distanță, un tigru, leopard, urs, maimuță sau lup de la Grădina Zoologică Oradea. 

 

16 Decembrie 2014

12:00

Zoo Oradea a lansat astăzi, 16 Decembrie 2014, programul „Părinte adoptiv la Grădina Zoologică Oradea”.

Scopul acestei inițiative este de a apropia mai mult publicul de frumoasele exemplare avute în grijă, dar și de responsabilizare. Astfel, contra unei sume, atât persoanele fizice, cât și cele juridice, pot deveni, timp de un an de zile, „părinții adoptivi” ai unui animal.

Și avem de unde alege. Sunt peste 150 de specii și aproximativ 650 de „copii”: cerb carpatin, căprioare, antilope, urs, leu, tigru, leopard, jaguar, cangur, suricate, raton, maimuțe, capucinul brun, lemurieni, macac japonez, babuini, maimuța saguin, tamarinul cu mâinile de aur, (au lăbuțele aurite) porumbelul diamant, papagalul papagalul Yako, veverițe Degu, liliecii de fructe (mai mari ca și cei zăriți în jurul blocurilor), ponei, măgari, vacă bălțată românească, porci pitici vietnamezi, oaie, vaca Zebu, piton, boa curcubeu, șarpele de lapte, varanul de Nil, iguana verde, țestoasele de uscat ori țestoasa aligator.

Mai multe detalii despre acest proiect ne oferă administratorul Grădinii Zoologice Oradea, Bimbo Szuhai Tibor, în video-ul de mai jos.

Ioana Mădălina Ștefănică