fbpx

De la o tigara aprinsa, a murit un om!

IMAG1567Tragic și trist. Atenție, mai ales dacă fumați!

 

29 Septembrie 2014

15:00

Deși Evenimente Oradea vă atrage de nenumărate ori atenția să fiți cu băgare de seamă, pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute, iată că inevitabilul tot se întâmplă.

Chiar ieri, 28 Septembrie 2014, un bărbat de 57 de ani, din localitatea Buduslău, a murit din cauză că, cel mai probabil, a adormit cu țigara aprinsă.

În ciuda intervenției pompierilor din cadrul Detașamentului Marghita, flăcările au afectat camera în care victima se afla, arzând materiale textile, un pat, un dulap, o fereastră şi o uşă.

Ca urmare a acestui incident, vă recomandăm, și de această dată, să acordați mai multă atenție locului de fumat, să le explicați atât copiilor, cât și celor în vârstă, cât de important este să nu arunce un chibrit, muc de țigară sau alte bunuri inflamabile la voia întâmplării. Mai mult, obișnuiți-vă să stingeți țigările înainte de a pleca de acasă, iar în scrumieră puneți și puțină apă.

Suntem la început de sezon rece, iar discuțiile preventive cu membrii familiilor voastre, copii, adolescenți, adulți, bunici și străbunici. sunt mai mult decât necesare și importante.

 

Ciprian Costa