fbpx

De sâmbătă, Tramvaiul de Epocă își începe periplul prin Oradea! FOTO

evenimente oradea Haideți cu tramvaiul să admirați Oradea!

 

11 August 2016

18:00

După cum Evenimente Oradea anunța, detalii aici, Tramvaiul de Epocă se pregătește să iasă pe străzile orașului, să plimbe localnicii dar și turiștii.

Tramvaiul de Epocă va circula numai în zilele de sâmbătă și duminică și va oferi o singură cursă în fiecare din cele două zile.

Prețul unei călătorii este de 8 lei pentru adulți și 4 lei pentru copiii până în 14 ani. Odată cu tichetul veți primi și o broșură în care sunt prezentate obiectivele turistice pe care le puteți admira și de pe șine.

Biletele se achiziționează numai din Autogara Nufărul, cu cel puțin 15 minute înainte de pornirea cursei. Traseul ineditului mijloc de transport este:

Nufărul – Gara Centrală – Bulevardul Decebal – Piaţa Unirii – Nufărul 

Numărul locurilor este limitat la 50. Mai multe informații se pot obține și apelând 0359. 434. 507. 

Pentru prima dată, Tramvaiul de Epocă va circula prin Oradea Sâmbătă, 13 August 2016, ora 18:00, din Nufărul. De ținut minte că și Duminică, 14 August, tot de la ora 18:00, va efectua încă o cursă, din același punct de plecare și pe același traseu. Totuși, OTL informează că pentru următoarele săptămâni, este posibilă modificarea orei de plecare a Tramvaiului de Epocă.

Galeria completă de fotografii o regăsiți pe Facebook Evenimente Oradea, click AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică