fbpx

De Valentine’s Day, șoferii orădeni provoacă accidente călătorilor din tramvaie!

Dacă ne-am gândi și la cei din jurul nostru… ! 

 

14 Februarie 2017

15:57

Valentine’s Day i-a adus unei doamne de aproximativ 40 de ani un cadou nesperat: o lovitură la cap, în timp ce călătorea cu tramvaiul liniei 3N, în jurul orei 09:50, din Piața Unirii spre Biserica Emanuel.

Culmea, a fost o surpriză neplăcută generată de neatenția unui șofer, angajat al unei firme de panificație.

O autoutilitară, proprietatea unei firme de panificaţie, a plecat de pe loc fără să se asigure, virând spre strada Simion Bărnuţiu. Vatmanul care conducea tramvaiul, pentru a evita coleziunea, a frânat în regim de urgenţă.

În sprijinul femeii au fost chemate echipajele medicale, care au dus-o la unitatea de primire urgențe pentru investigații. Chiar dacă nu am fost noi protagoniștii acestui scurt film, putem oricând fi, fără voia noastră, implicați într-un astfel de scenariu.

Pentru a evita evenimentele neplăcute, obișnuiți-vă să conduceți prudent, verificați bine și veți vedea că, printre altele, mașinile au în dotare oglinzi, posibilitatea de a semnaliza, pedale și de accelerație, și de frână. În același timp, de sunteți călători, stați pe scaune ori țineți-vă bine de barele de siguranță. Călătorii plăcute, indiferent de mijlocul de transport!

 

Ciprian Costa