fbpx

De Ziua Națională, concert extraordinar „Din suflet de român”

La Mulți Ani, România!

 

16 Noiembrie 2019

11:30

Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Artistic Profesionist „Crişana” ne invită Duminică, 01 Decembrie 2019, de la orele 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea pentru a sărbători, în premieră, împreună cu frați de peste Prut, Ziua Națională a României, prin Concertul Extraordinar „Din suflet de român”.

Oaspeții serii vor fi membrii Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare „JOC” din Republica Moldova, aflat în premieră la Oradea. Invitate special în spectacol vor fi Mirela Mănescu și Adriana și Mariana Anghel, care vor concerta alături de artiştii bihoreni Simona Costin, Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Cornel Borza, Stângaciu și Leontin Ciucur. Cu toții vor fi acompaniați de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana”, condusă de maestrul dirijor Adrian Miescu și orchestra Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare „JOC”, condusă de Prim – dirijorul Vasile Goia.

Prezintă Maria Teișanu și Miruna Lazăr. Preţul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului Arcadia (Pasajul Vulturul Negru) și online pe AICI. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări, puteți să sunaţi la numărul de telefon: 0371/381.550.