fbpx

Desert iubaret la Beer House

clatite cu nuca beerhouse oradeaDacă tot suntem in sezonul iubirii, vă recomandăm un desert bun, bun, bun şi puţin mai diferit.

 

14 Februarie 2013

12:07

Prietenii de la Beer House ne tot invitau la o porţie de clătite, dar până săptamana asta nu am reuşit să ajungem. Şi cum pofta de dulce nu are oră, pe seară am ajuns cu trupa vesela la ei şi în cor am comandat : clătiteeeeeeeeeee. Sincer ne aşteptam la clasicele clătite cu ciocolată sau brânză.

Mare şi plăcută a fost în schimb surpriza: clătite sub forma de „ bocceluţă” umplute cu mere stafide şi nucă.  Combinaţia e extraordinară, se poate încerca şi cu un extratopping de ciocolată. Chiar dacă desertul se consumă la final, la noi a fost semnalul de start, seara abia începând.

Şi ca să profităm de faptul că am venit cu trupa fiecare a comandat fie pizza, fie paste, grilluri, şi am împărţit totul frăţeşte. Aşa ca să ştim ce comandăm acasă. Prin urmare, după ce din amintirea clătitelor am repornit foamea, vă recomandăm fie să mergeţi la Beer House să le încercaţi, fie acasă de Valentine’s Day să le comandaţi. Uite a ieşit şi rima.

PS: Dacă organizaţi acasă ziua iubirii, nu uitaţi de lumânărele, beţişoare parfumate, o sticlă de vin dulce şi clătiteeeee!