fbpx

Din 12 Ianuarie 2019: cursuri de dans de societate & latino pentru începători

sursa: danceforyouindubai.com

Invitație la relaxare!

 

05 Ianuarie 2019

09:15

Anul Nou vine cu provocarea de a învăța să dansați! La Clubul „All For Dance” din Oradea se vor ține, pentru începători și avansați, atât cursuri de dans de societate dar și de latino.

Urmând cursul de societate, împreună cu instructorii Radu Gavriș și Mercedes Moisin, veți învăța să dansați blues, tango, vals lent, vals vienez și disco – fox. În schimb, în cursul de latino, alături de instructorii Ursu Edith și Andrade, veți învăța salsa, bachata și cha-cha.

Cursurile se vor ține în weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, astfel:

  • începători dans de societate: de la 17:00 – 19:00
  • începători și avansați dans de societate & latino: de la 19:00 – 21:00

Pentru ambele grupe startul se dă în 12 Ianuarie 2019, ora 17:00, iar locul de desfășurare este pe strada Simion Bărnuțiu – 15, în curte (intrarea pe poarta mare de lângă magazinul Leofex).

Durata unui curs este de două luni, iar costul pentru cele două luni „dansante” este de 120 lei, cu mențiunea că studenții și elevii beneficiază de reducere, adică doar 100 lei/persoană/curs. Pentru înscrieri apelați numărul de telefon 0751. 01. 99. 77.

Și, foarte important, evitați să vă lăsați influențați de faptul că nu aveți partener ori că a voastră pereche nu dorește să urmeze cursuri de dans. La All For Dance nu este obligatoriu să fiți însoțiți, veniți și veți vedea că vă veți simți excelent și va fi o plăcere să dansați.

 

E timpul să faceți ceva și pentru voi, cum ar fi să învățați să dansați!

 

Ioana Mădălina Ștefănică