fbpx

Donează sânge! Untold te aşteaptă gratuit la prima zi de festival!

Campania ,,Blood Network” by Untold revine şi în acest an. Răsplata este una pe măsură!

 

14 Iulie 2021

19:30

 

A 7-a ediţie a ,,Blood Network” va avea loc în acest an în perioada 17 Iulie – 5 Septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din ţară. Caravana mobilă se va deplasa în 11 oraşe din România, una dintre opriri fiind şi în Oradea în 7 şi 8 August a.c.

Toate persoanele care se vor înscrie în programul ,,Şi eu donezşi vor dona sânge prin intermediul caravanei mobile între orele 8-14 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi de festival la Untold 2021 şi tichete de cumpărături în valoare de 100 lei din partea Kaufland România.

Programul caravanei mobile:

BUCURESTI: 17, 18 IULIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
• CONSTANȚA: 24, 25 IULIE, PLAJA NEVERSEA
• TÂRGU-MUREȘ: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIAȚA TINERETULUI
• SIBIU: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIETONALUL MAGAZINULUI DUMBRAVA, PIAȚA MARE
• ORADEA: 7,8 AUGUST, PIAȚA UNIRII
• PLOIEȘTI: 14, 15 AUGUST, PALATUL CULTURII
• CRAIOVA: 14,15 AUGUST, PIAȚA MIHAI VITEAZUL
• IAȘI: 21, 22 AUGUST, IULIUS MALL
• TIMIȘOARA: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII
• BRAȘOV: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII
• CLUJ-NAPOCA: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA
EROILOR

Cei ce vor dona sânge în centrele din ţară trebuie să intre pe site-ul oficial Untold la secţiunea Blood Network. Acolo vor completa un formular, vor ataşa adeverinţa de donator, şi vor primi pe e-mail un voucher de 10 euro ce va putea fi folosit la achiziţionarea abonamentelor pentru Untold 2021. Centrul de transfuzii din Oradea este situat pe strada Louis Pasteur nr. 30 şi este deschis de Luni până Vineri între orele 7:30-12.

Edy Chereji, directorul de comunicare al Untold a declarat următoarele:

,,Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți!”

Anna-Katharina Scheidereiter, managerul CSR Kaufland România a făcut următoarele precizări:

În România e nevoie constantă de sânge, iar unul dintre cele mai simple moduri de a avea un impact pozitiv este să donăm. Noi, la Kaufland România, credem că implicarea face diferența, așa că de șase ani ne unim forțele cu festivalurile UNTOLD și Neversea pentru a aduce cât mai mulți donatori în rețeaua Blood Network. Donarea de sânge este o super putere pe care o avem mulți dintre noi și împreună putem face mult bine în jurul nostru.”

Blood Network este cea mai longevivă campanie ce are ca scop donarea sângelui în România. Aceasta este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma ,,Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine. Amintim faptul că Blood Network a adunat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară.

Ediţia din 2021 a celui mai aşteptat eveniment din România şi nu numai, va avea loc în perioada 9-12 Septembrie în Cluj-Napoca.

Sergiu Vicaş