fbpx

Dor de vară: a patra ediție a festivalului NEVERSEA vine cu premiere

Festivalul Neversea de la malul Mării Negre prezintă primul val de artiști și oferă promoția Summer Love!

 

18 Februarie 2020

16:00

Pentru toți festivalierii cu dor de vară, soare, mare și muzică bună, rapperul American TYGA va urca pe scenă în premieră în România, la cea de-a patra ediție a festivalului Neversea.

În perioada 02 – 05 Iulie 2020 în Constanța, cel mai mare festival de pe malul Mării Negre aduce în uralele publicului pe DJ-ii numărul 1 ai lumii, Dimitri Vegas & Like Mike! Alături de ei în line-up urcă și faimoșii Black Eyed
Peas și Passenger. Din primul val anunțat deja fac parte Parov Stelar, Nina Kravitz, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Netsky, Zhu și mulți alții. Festivalierii sunt așteptați din nou pe The Island of Dreams pentru o nouă ediție de neuitat!

Biletele de o zi și abonamentele pot fi găsite la prețuri accesibile online, iar în perioada 14 – 24 Februarie, Neversea a lansat campania „Summer Love”. Până pe 24 Februarie de Dragobete, toți cei care trăiesc iubirea în orice mod, își pot achiziționa abonamente la preț special la Neversea 2020!

Special Combo for two – oferă festivalierilor mai multe variante de pachete 1+1. Două abonamente
General Acces Basic costă 208 euro + taxe, dar prin pachetul Special Combo, fanii salvează 120 de euro. Iar la două abonamente General Acces Flexi care de regulă costă 222 euro + taxe, participanții la festival economisesc 136 de euro prin pachetul Special Combo for two.

Mai multe informații despre pachetele speciale ale campaniei „Summer Love” se găsesc AICI. Mai sunt 139 de zile până la cea de-a patra ediție a festivalului NEVERSEA. Are you coming back to The Island of Dreams?

Mira Pop