fbpx

Drumul E 79 blocat azi noapte de un copac

Copac isu crisanaPompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgenă (ISU) „Crișana” au fost chemați la datorie azi noapte.

 

06 Iunie 2013

15:57

În cursul nopții ce a trecut la ora 01:40 pompierii din Ștei au fost nevoiți să pornească sirenele pentru a ajunge cât mai repede în Criștiorul de Jos pentru a elibera drumul de un copac care blocase în ambele sensuri DN 76 – E 79. Pompierii militari au acţionat cu echipamentele şi accesoriile din dotare pentru secţionarea şi înlăturarea arborelui de pe carosabil.

Tot azi noapte, dar la ora 12:35 pe șoseaua Borșului din Oradea un autoturism a luat foc, motiv pentru care luptătorii cu focul au trebuit să își desfășoare activitatea cât mai repede. Cu toate acestea

în momentul sosirii echipajelor de pompieri militari la locul intervenţiei, în mai puţin de cinci minute de la semnalarea evenimentului prin 112, incendiul era generalizat, flăcările manifestându-se cu violenţă la compartimentul motor, habitaclu, portiere faţă şi portbagaj, autovehiculul fiind afectat în proporţie de 90%. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauzăprobabilă a evenimentului un scurtcircuit, determinat de conductori electrici defecţi ori neizolaţi corespunzător.

transmite Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU Crișana.

Pentru a evita evenimentele neplăcute este recomandat să faceți periodic o verificare autovehicului pe care îl dețineți. Chiar și în această situație este mai ieftin să previi decât să „vindeci”.

 

Ioana Mădălina Ștefănică