fbpx

Duminică: Promenada Cărucioarelor

sursa foto: clipartbest.com

sursa foto: clipartbest.com

O acțiune menită să atragă atenția asupra nevoilor mămicilor, tăticilor și copiilor.

 

03 Martie 2015

10:20

Asociația de Dezvoltare Locală (ADL) Oradea anunță organizarea campaniei „Promenada cărucioarelor” la care sunt invitați să participe cât mai mulți părinți cu copii.

Haideţi în număr cât mai mare ca să încurajăm autorităţile responsabile ca de 8 Martie să-şi arate respectul faţă de mame nu doar prin flori, ci şi prin facilitarea accesului acestora cu căruciorul în spaţiul urban!

Astfel că, Duminică, 08 Martie 2015, de la orele 14:00, se dă startul, din fața Primăriei Oradea, unui marș menit să atragă atenția asupra accesibilizării trotuarelor pentru cărucioare.

Aşa cum bine ştim, multe trotuare din oraş sunt fie prea înguste pentru accesul cu căruciorul, fie blocate, degradate, fără pantă de coborâre/urcare. În unele zone chiar nu există trotuare.

Traseul este următorul: Primăria Oradea – Strada Republicii – Parcul Petofi – Șirul Canonicilor – Parcul Olosig – Orășelul Copiilor.

Conştientizarea publică este primul pas pentru a rezolva această problemă, un pas care nu necesită eforturi mari şi la care putem contribui cu toţii.

 

Ioana Mădălina Ștefănică