fbpx

E aproape gata pista de biciclete între zonele Cantermir – Velența. FOTO

Pistă biciclete secțiunea Dimitrie Cantemir - VelentaChiar și în mijloc de Decembrie 2014, ne putem bucura de o plimbare cu bicicleta. 

 

15 Decembrie 2014

09:21

Prietenii și cititorii Evenimente Oradea reușesc să ne țină la curent cu tot ce se întâmplă în oraș. De această dată, Gabriel C. ne-a informat că:

Pista care leagă strada Dimitrie Cantemir de cartierul Velența e aproape gata, cu excepția unei rampe de intrare și a marcajelor și a indicatoarelor aferente. Lipsește rampa de la noul pod peste Peța, din spatele centrului comercial Lotus.

Așadar, cu mic, cu mare, puteți merge pe biciclete până la vechiul pod al pârâului Peța, acela peste care trece și linia de autobuz 12, în drumul său spre cartierul Nufărul (în apropierea fostei mori din Velența).

Vouă v-am adus o veste bună, iar lui Gabriel îi aducem mulțumiri pentru exemplul pozitiv pe care îl oferă, acela de a se implica activ în viața comunității în care trăiește.

Fiți și voi parte a vieții orădene. Trimiteți-ne informații, fotografii din zonele pe care le tranzitați, locuiți, prin care să îi informăm cât mai bine pe orădeni despre ce se întâmplă în oraș! Adresa noastră este: contact@evenimenteoradea.ro

 

Ioana Mădălina Ștefănică