fbpx

E oficial: pensionarii vor plăti bilet de intrare în Ștrandul Ioșia!

pensionari strand iosia oradeaCine vrea să se relaxeze în ștrandul Ioșia va trebui să plătească!

 

11 Ianuarie 2015

13:30

Consilierii locali orădeni au hotărât ca, din 2015, toți aceia dintre noi care dorim să ne bucurăm de serviciile oferite de ștrandul Ioșia Nord să plătim biletul de intrare.

Într-adevăr, și până acum, marea majoritate am plătit, însă această decizie privește mai ales persoanele cu dizabilități și bunicii ieșiți la pensie. Până la sfârșitul anului trecut, această categorie socială beneficia de intrare liberă în cursul săptămânii. Fiecare va plăti, odată cu Ianuarie 2015, taxa de intrare, care este în cuantum de 6 lei.

O altă veste „costisitoare” pe care o primim este că tarifele au crescut cu 20 – 25%. Așadar, vom fi nevoiți să scoatem mai mulți bani din buzunar pentru o zi de îmbăiere.

Noutatea care vine odată cu această decizie este posibilitatea obținerii unui abonament, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Abonamentele ne asigură intrări fără griji!

Totuși, se pare că a fost scoasă taxa pentru copiii mai mici de 4 ani. Înainte, și pentru aceștia, însoțitorii erau nevoiți să plătească 5 lei.

În imaginea de mai jos puteți consulta noile tarife practicate în ștrandul Ioșia care își redeschide porțile în ziua de 13 Ianuarie 2015, orele 08:00, după aproape o lună, timp în care a fost închis pentru lucrări de igienizare și reparații. Pentru o mai bună vizualizare, dați click pe poză!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

tarif intrare ștrand ioșia