fbpx

Echipa de volei feminin a Universităţii Oradea, vice-campioană naţională în 2017!

universitatea oradeaFelicitări fetelor, suntem mândri de voi! 

 

10 Mai 2017

17:21

În urma Campionatelor Naţionale Universitare de Volei feminin, echipa de volei a Universității din Oradea a cucerit locul al doilea, devenind astfel vice-campioană naţională.

Meciurile s-au disputat în Sala Polivalentă din Bacău și au fost organizate de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, fiind incluse în calendarul competiţional al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar.

Au participat echipe din 6 centre universitare care au fost repartizate în 2 grupe. Titlul de Campionă Naţională a fost obţinut de către Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău care a avut în componenţă jucătoare ce fac parte din lotul naţional de senioare.

informează Universitatea Oradea.

Fetele care prin jocul lor au adus cinste orașului nostru sunt de la:

  • Facultatea de Geografie, Turism şi Sport, programele de licenţă – Educaţie fizică şi sportivă, Kinetoterapie şi motricitate specială şi master – Educaţie fizică şi antrenament sportiv; Kinetoterapie în reeducare funcţională – Chende Bianca, Ungur Camelia, Haidu Roxana, Cadar Larisa
  • Facultatea de Ştiinţe EconomiceAnca Pasca (căpitanul echipei), anul I la Masterul Economia şi Administrarea Afacerilor în Turism şi Industria Ospitalităţii
  • Facultatea de ŞtiinţeŞtefan Cristina înscrisă la programul de studii Informatică
    Facultatea de DreptAdamcsik Daiana
  • Facultatea de Medicină şi Farmacie, specializarea Radiologie şi imagistică medicală – Maran Andreea

Sportivele au fost pregătite de lect. univ. dr. Mariana Szabo – Alexi şi lect. univ. dr. Paul Szabo – Alexi, ce fac parte din Departamentul de Educaţie fizică, sport şi kinetoterapie din cadrul Facultăţii de Geografie, Sport şi Turism.

Activitățile competiționale nu se încheie aici, deoarece următoarea provocare pentru studentele noastre e participarea la Campionatele Naţionale Universitare de Beach volley de la Arad, ce vor avea loc în perioada 16 – 18 Iunie 2017.

Este o mare bucurie și recunoștință pentru Evenimente Oradea să poată scrie despre astfel de rezultate atât de valoroase, atât pentru Universitate cât și pentru oraș. Felicitări fetelor, suntem mândri de voi!

Ioana Mădălina Ștefănică

universitatea oradea