fbpx

Ecodestinația Pădurea Craiului, promovată cu succes în cadrul târgului de turism din Londra 2019!

Visit Bihor, îndemnul lansat străinilor, vizitatori ai Londrei!

 

04 Februarie 2019

15:25

Asociaţia de Ecoturism din România, printre ai cărei membri se numără şi Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă (C.A.P.D.D.) Bihor a fost partenerul principal al ediţiei din acest an al târgului de turism „Destinations”, desfăşurat la Londra, între 31 Ianuarie şi 03 Februarie. Evenimentul s-a bucurat de prezența a 80.000 de vizitatori, fiind promovate atât destinații de călătorie, cât și activități în natură, activități culturale și croaziere.

Pentru Pădurea Craiului s-au căutat mai ales tururile culturale, dar a existat un interes aparte şi pentru vizitarea peşterilor speoturistice.

Prin sloganul „Discover Eco-Romania” se dorește promovarea imaginii reale a unei părţi speciale din România, aceea în care destinaţiile turistice se dezvoltă în armonie cu localnicii şi natura locului. Afacerile promovate de noi au o calitate excepţională a produsului turistic dar şi o responsabilitate specială pentru mediul natural şi social.

spune Bogdan Papuc, directorul A.E.R..

Prezenţa singurei ecodestinaţii bihorene la târgul „Destinations” face parte din activităţile derulate în cadrul proiectului „Pădurea Craiului un loc mai plăcut de vizitat, un loc mai bun în care să trăieşti”, proiect finanţat de Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat, în cadrul programului Green Entrepreneurship.

Adrian Pop