fbpx

Ecotop a celebrat Halloween-ul si 10 ani de existenta. FOTO

Halloween Ecotop 01 NoiembrieLa mulți ani ecologici, Ecotop Oradea!

 

02 Noiembrie 2014

11:47

Evenimente Oradea a promovat și v-a invitat pe fiecare la petrecerea „eco” de Halloween pe care Ecotop a organizat-o ieri seară, 01 Noiembrie 2014, în Cetatea Oradea.

Mulți s-au întrebat de ce nu s-a celebrat sărbătoarea occidentală în noaptea de vineri/sâmbătă. Motivul este simplu: pentru a marca și 10 ani de la „nașterea” Clubului de Mediu pentru Tineri.

Înfiinţat în 03 Noiembrie 2004, ca şi departamentul de Tineret al ECOTOP Oradea, acest club ne-exclusivist (ba din contră) face cunoscută tineretului orădean pasiunea pentru natură şi pentru activităţile în aer liber, fie că e vorba de mers pe munte, de organizat concursuri ECOTURA.

declară Mircea Tamas Talpoş – membru ECOTOP Oradea & Club de Mediu pentru Tineri.

A fost o petrecere unică, specială, binențeles cu machiaje și costume inedite, dar și cu proiecții fotografice, discuții și muzică folk românească. Halloween-ul a fost tema, însă scopul a fost cu totul diferit:

Cel mai important aspect este mesajul prin care transmitem că există şi în prezent tineri cu aspiraţii care creează împreună un mediu care îl ajută pe fiecare să se dezvolte, punându-şi în aplicare pasiunile, abilităţile şi capacităţile socio-culturale.

Tineri cu inițiativă avem, mai rămâne doar să îi prețuim și să îi sprijinim în activitățile de a salva natura și lumea întreagă!

Evenimente Oradea transmite un călduros „La mulți ani” Clubului Ecotop, exprimându-și aprecierea pentru activitățile aducătoare de „viață și verde” desfășurate pentru comunitatea noastră.

 

Adrian Ardelean