fbpx

Eduard și Bianca lansează „Cartea cu magie” în Cetatea Oradea

sursa: Facebook

Micuții vor învăța să-i uimească pe cei din jur.

 

20 Noiembrie 2019

10:00

Magicienii orădeni Eduard și Bianca au o veste grozavă pentru cei mici! În ultimii ani s-au întâlnit cu mii de copii la spectacole și mereu se lovesc de întrebarea „Cum ați făcut asta?”. Uite că au găsit o modalitate să le răspundă: o carte cu peste 40 de activități pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, în interiorul căreia micuții vor descoperi secrete magice.

Proiectul „Cartea cu magie” a fost inițiat de Asociația „Simte Magia” și este finanțat de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor.

Lansarea are loc Miercuri, 20 Noiembrie, de la ora 17:30, în Cetatea Oradea, Corp E, Sala de Conferințe (Etaj 1).

Am creat această carte pentru a le oferi celor mici nu doar o alternativă la tehnologia de care devin încet dependenți, ci și ocazia de a face lucruri uimitoare cu obiecte de zi cu zi! De asemenea am pus mare accent pe beneficiile aduse de aceste jocuri, exerciții și provocări atunci când am scris conținutul cărții. Și noi am fost doi copii care prin intermediul magiei am reușit să ne învingem teama de a vorbi în public, am devenit mai deschiși, mai receptivi și totodată ne-am dezvoltat creativitatea și îndemânarea.

Eduard și Bianca

Cartea conține trucuri de magie, toate cu obiecte de zi cu zi pentru a nu-i pune pe părinți în dificultatea de a procura obiecte speciale, provocări, jocuri matematice, iluzii optice, link-uri către pagini web cu și mai multe idei creative, toate însoțite de sfaturi și indicații pentru a fi siguri că activitățile își ating scopul educativ.