fbpx

Elevii bihoreni, implicați în campania de informare asupra locurilor de muncă!

Util celor tineri, aflați la început de drum. 

 

05 Mai 2017

14:11

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor îşi propune ca pe parcursul lunilor Mai – Iunie 2017 să deruleze o campanie de informare şi consiliere a elevilor, studenţilor şi părinţilor acestora cu privire la domeniile de activitate care au nevoie de forţă de muncă şi la locurile de muncă disponibile în judeţul Bihor.

În plus, cei implicați vor oferi informaţii despre drepturile și obligațiile tinerilor absolvenți, cât şi oportunităţile oferite de AJOFM. Această campanie este binevenită deoarece, fiecare dintre noi s-a confruntat, la un moment dat, cu gândul la ce vom face în viitor sau ce sfaturi cu privire la carieră le-am putea da copiilor.

Acțiunea este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și unitățile de învățământ superior şi se va desfăşura în unităţile de învăţământ după un program stabilit.

Mai multe informaţii privind această activitate puteţi obţine la sediul AJOFM Bihor din Oradea, situat pe strada Transilvania, la numărul de telefon: 0359. 800. 960, pe adresa de e-mail: ajofm@bh.anofm.ro sau puteţi accesa site-ul agenției: bihor.anofm.ro

 

Ciprian Costa