fbpx

Elevii Liceului de Artă au celebrat Halloween-ul cu o expoziție de lucrări și picturi pe față. FOTO

pisica neagra halloweenElevii au petrecut clipe frumoase și relaxante pe holul școlii! 

 

31 Octombrie 2015

12:51

Chiar dacă sărbătoarea Halloween-ului nu este una specific românească, moda celebrării acestei zile a reprezentat pentru elevii Liceului de Artă din Oradea un bun motiv pentru a crea lucrări care mai de care mai inedite și colorate.

Unii au desenat, alții au sculptat, cert e că lucrările tinerilor Diana Suiugan, Raul Emanuel Minea, Ana Vereș, Rafaela Naghi, Georgiana Bartoș, Alexandra Boițar, Camelia Ciabrun, Raluca Barna, Monica Cozac, Szabo Bernadette și Adela Durgheu au reușit să fie admirate de mulți dintre colegi.

Mai mult, o parte au dorit să intre în atmosfera sărbătorii dovlecilor cu fețele pictate. De la mic la mare, elevii s-au bucurat de talentul și îndemânarea colegelor Denisa Ghenț, Iulia Vancea, Monica Cozac și Bernadette Szabo.

Activitatea a fost organizată de Consiliul Elevilor al Liceului de Arte Oradea cu sprijinul apreciatei profesoare Augusta Fatol și al doamnei director adjunct Racz Eliza, respectiv al doamnei director Mihaela Bondor.

Lucrările au fost expuse între orele 08:50 – 12:00 ale zilei de 30 Octombrie 2015, în cadrul Liceului de Artă Oradea. Mai jos v-am pregătit câteva fotografii, galeria completă o regăsiți dând CLICK AICI

 

Ioana Mădălina Ștefănică

pisica neagra halloween

dovleac halloween oradea liceul de arta

eleva halloween liceul de arta oradea

IMG_1042

pictura pe fata 1

elevi 1

pictura pe fata 2

pictura pe fata 3

bufnita

halloween schelet