fbpx

Elevii oradeni au participat la prezentarea cartii lui Alex. Stefanescu. FOTO

alex. stefanescuÎn ciuda ploii de toamnă care a udat străzile urbei, Sala Mare a Primăriei Oradea a fost neîncăpătoare pentru numărul mare de oameni care au dorit să ia parte la o lansare de carte.

 

23 Octombrie 2014

15:01

Ieri, 22 Octombrie 2014, de la orele 17:00, criticul ╚Öi istoricul literar Alex. ╚śtef─ânescu a fost prezent ├«n fa╚Ťa or─âdenilor pentru a-╚Öi lansa cartea ÔÇ×Mesaj c─âtre tineri: Redescoperi╚Ťi Literatura!ÔÇŁ.

Domnia sa┬ále-a vorbit celor prezen╚Ťi despre importan╚Ťa cititului ╚Öi despre fascinanta lume care poate fi descoperit─â atunci c├ónd aloc─âm timp lumilor pictate de cuvinte ├«n c─âr╚Ťi. De la elevi┬áde gimnaziu, de liceu, la studen╚Ťi,┬áprofesori┬á╚Öi iubitori de literatur─â,┬ácu to╚Ťii s-au bucurat┬áde scurtele┬áistorioare din via╚Ťa autorului, pove╚Öti care au reu╚Öit s─â st├órneasc─â r├ósete ╚Öi s─â smulg─â de pe chipul multora un z├ómbet.

Mul╚Ťimea de participan╚Ťi este┬á├«nc─â o dovad─â a faptului c─â ora╚Öul de pe Cri╚Öul Repede de╚Ťine un num─âr tot mai mare de iubitori de literatur─â indiferent de v├órst─â ori statut social.

 

Sebastian Ferchi