fbpx

Ellie Goulding, Hurts, MO, R City, Tinie Tempah, pe scena UNTOLD 2017!

Nume mari aduse de UNTOLD în România! 

 

07 Martie 2017

18:00

Pe lângă line-up-ul anunțat până acum, noi nume se vor afla pe main stage-ul de pe Untold Arena. Ellie Goulding, Hurts, MO, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire și Jasmine Thompson își vor face simțită prezența în ediția din acest an.

Tinie Tempah se va afla la a doua participare la Untold Festival, după cea din 2015. Artistul urmează în curând să lanseze albumul intitulat „Youth”, unde se va regăsi și „Girls like”, hit-ul britanicului lansat anul trecut alături de Zara Larsson.

MO este fără îndoială una dintre cele mai des întâlnite voci din industrie din ultimii ani, fiind vocea piesei „Lean On” a celor de la Major Lazer. În topul celor mai multe vizualizari din istoria YouTube, „Lean On” se afă pe poziția a 9-a, cu aproape 2 miliarde de vizualizări.

Ellie Goulding se află pentru prima dată în România. Aceasta a avut un imens succes cu piese precum „Burn”, „I need your love”, sau „Love me like you do”. Britanica are la activ numeroase premii Brit și MTV. Până acum a colaborat cu artiști precum Calvin Harris, Skrillez, Major Lazer, dar și cu un alt participant la acest festival amintit mai sus, Tinie Tempah.

R City reprezintă Theron și Timpthy Thomas, 2 frați care sunt producători muzicali de hip-hop și R&B. „Locked away” este cea mai cunoscută piesă, în colaborare cu Adam Levine de la Maroon Five. Aceștia au compus până acum pentru artiști precum Rihanna, Nicky Minaj, Sean Kingston sau Miley Cyrus.

Trupa Hurts a luat ființă acum 8 ani. Britanicii sunt cunoscuți pentru piesele „Wonderfull life” și „Stay”. Obișnuiți ca și headlineri în marile festivaluri, aceștia urmează să impresioneze și pe scena Untold.

Example and DJ Wire este un duo de DJ electro din Marea Britanie. „Changed the way you kiss me” este cea mai cunoscută producție muzicală a acestora.

Jasmine Thompson și-a început cariera pe youtube, postând clipuri cu aceasta în timp ce cânta. A fost remarcată în 2013 de Robin Schulz și i-a propus o colaborare care a dus la hitul „Sun Goes Down”. Aceasta va fi cea mai tânără voce din cadrul festivalului, solista având doar 16 ani.

Ultimele abonamente la preț promoțional de 385 de lei plus taxe din prețul final de 550 lei mai pot fi achiziționate până la finalul lunii curente de pe untold.com.

Pentru cei care încă nu știu, Untold 2017 va avea loc în perioada 03 – 06 August, în Cluj-Napoca.

 

Sergiu Vicaș

LIVE ACTS ANNOUNCEMENT 2017

FIRST LIVE ACTS ANNOUNCEMENT.Let's welcome the brightest cluster in our system: THE LIVE SHOWS OF 2017!

Posted by Untold on 7 Martie 2017