fbpx

Endless NEVERSEA – weekenduri de festival la Marea Neagră

Program special de vară ne așteaptă pe Plaja Neversea din Constanța! 

13 Iulie 2021

10:00

 

Un concept unic de petreceri pe malul mării s-a născut datorită organizatorilor celebrului festival Neversea. Endless Neversea este numele acestuia și a adus pe scenele amplasate pe plaja Neversea artişti de top precum: DubFX, Mr Woodnote, DJ Shiver, DJ Andi și Fedde le Grand. Aceștia au încântat pe toți cei prezenți cu seturi de excepție în 9 și 10 iulie, data la care ar fi trebuit să aibă loc cea de-a 4-a ediție a festivalului Neversea, ediție care a fost amânată pentru vara anului 2022. 

Astfel, organizatorii au pregătit momente speciale pentru toată această vară pe plaja Neversea, locație deja faimoasă pe litoralul românesc. Plaja a fost decorată ca într-o poveste, idee inspirată din insulele grecești, pentru a recrea cât mai bine atmosfera de festival de care ne e dor tuturor. 

Distracția pe plajă a început vineri seara, în data de 9 iulie, cu Julian Morris, Dub FX și trio-ul Day Dreamers, și a continuat până sâmbătă noaptea, încheiată cu DJ Andi în aplauzele celor prezenți. Fedde le Grand a fost headliner-ul serii care a făcut senzație și a adus frenezia de la mainstage pe plaja Neversea.

Cu decorul de poveste, cele 700 de șezlonguri, umbrele din stuf, zonă VIP amenajată cu baldachine, canapele, baruri, terase și vendori cu mâncare, plaja Neversea oferă tuturor o escapadă ce durează vara întreagă! 

Pentru cei care își doresc doar să se relaxeze, va exista și o zonă de masaj. Vizitatorii dornici de activități și mișcare au la dispoziție terenuri de volei și fotbal, dar și sporturi pe apă precum stand-up paddle, caiac, surf și kyte, sau cursuri de yoga la răsărit.

Plaja are și o zonă de cinema cu un ecran LED imens, amenajată pentru vizionarea meciurilor din timpul campionatului UEFA EURO 2020 și nu numai, întreaga zonă fiind un cinematograf în aer liber unde vor avea loc diverse activități. 

Plaja Neversea are de toate pentru toți, inclusiv o zonă special amenajată pentru „biroul de pe plajă” pentru cei care încă mai au de lucru. 

Cu atât de multe opțiuni, Endless Neversea este numele perfect pentru această oază de relaxare și distracție!

Muzica nu va lipsi din meniu, toată vara plaja va susține programe speciale cu artiști români și internaționali, adaptate la condițiile de organizare conform legislației actuale. Serile de joi vor fi gazda concertelor live pe plajă, cu trupe românești, iar serile de weekend aduc atmosfera de festival, cu 4 concepte de petreceri și stiluri de muzică diferite: 

  • Dreamscape (beaturi electronice, exotice și dinamice)
  • Hypnotics (beaturi comerciale, cu arome de house, trance și EDM)
  • Nostalgia (Retro/Disco/Future)
  • Fantasia (beaturi electronice, latino, dinamice). 

În acest weekend, între 15 și 17 iulie, fanii sunt așteptați la Nostalgia.

Așadar, vara aceasta nu trebuie să ratați Plaja Neversea, mai multe detalii despre toate programele și activitățile speciale găsiți pe neverseabeach.com și pe pagina de Facebook Neversea Beach.

Mira Pop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *