fbpx

Este oficial: ne revedem la Untold în Septembrie, 2021!

Cea mai aşteptată veste a anului a venit! Untold va avea loc în perioada 9 – 12 Septembrie, 2021!

 

8 Iunie 2021

18:40

 

Organizatori celui mai aşteptat eveniment din România au emis un comunicat prin care confirmă desfăşurarea festivalului Untold în acest an. Tărâmul magic Untold va întâmpina timp de 4 nopţi în Cluj-Napoca petrecăreţi din toată lumea.

Din pricina succesului de care dă dovadă campania de vaccinare, Guvernul României a hotărât să permită organizarea marilor festivaluri. Dacă se vorbea despre luna August ca fiind cea a desfăşurării festivalului Untold, luna Septembrie conferă o extra garanţie a faptului că până atunci festivalul se va putea ţine în cele mai bune şi sigure condiţii.

Aşteptarea a fost una crâncenă, în care cu toţii am trecut prin perioade mai puţin plăcute, departe de astfel de evenimente. În tot acest timp, organizatorii luat în calcul toate datele pentru ca ediţia din acest an să aibă loc în acelaşi mod în care ne-au obişnuit ani la rând, reuşind să aducă pe scenele sale unii dintre cei mai cunoscuţi artişti ai lumii.

Primele abonamente pentru Untold 2021 se vor pune în vânyare Joi, 12 Iunie 2021 de la ora 14:00. Costul unui abonament este de 149 euro plus taxe. Pentru a putea achiziţiona abonamentele, doritorii trebuie să se înregistreze pe untold.com . Cei ce au cumpărat abonamente pentru Untold 2020 şi le-au transformat în cele de tip ,,ANYTIME”, pot selecta începând tot de Joi, 12 Iunie a.c. ca abonamentele să fie valabile pentru ediţia din acest an.

Organizatorii şi reprezentanţii Untold au prezentat autorităţilor abilitate studii ştiinţifice şi rezultate ale unor evenimente pilot organizare în alte ţări, care au rezultat dovada unei siguranţe maxime pentru spectatorii care sunt vaccinaţi, testaţi sau cu anticorpi. De la 1 Iulie 2021, Uniunea Europeană va introduce Certificatul Verde – Covid-19 care prevede aceleaşi 3 modalităţi de obţinere: vaccin, test negativ de tip PCR sau antigen, sau certificat doveditor al anticorpilor. 

Buna organizare şi atenţia acordată de care Untold a dat dovadă în ediţiile precedente, garantează fără doar şi poate siguranţa desfăşurării şi a ediţiei din 2021. În perioada 9-12 Septembrie, Untold va fi cel mai probabil cel mai sigur loc public din România. La fel ca şi în anii precedenţi, Capitolul 6 al celui mai aşteptat eveniment din România şi nu numai va aduce din nou nume mari pe scenele sale.

Sergiu Vicaş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *