fbpx

Evenimente Oradea a pășit la un alt nivel. Este Marcă Înregistrată!

EVENIMENTE ORADEA (1)Vine un moment, în viața fiecăruia, când următorul nivel devine realitate!

 

12 Aprilie 2015

15:01

Anul acesta, Sfintele Paști sunt un dublu motiv de bucurie pentru echipa Evenimente Oradea. Celebrăm o sărbătoare creștină importantă, dătătoare de viață nouă tuturor, dar și faptul că Evenimente Oradea nu mai este doar un site de evenimente, informații, știri cu caracter pozitiv ci o marcă înregistrată.

Văzând bucuria cu care ne împărtășiți visul, acela de a crea împreună o lume mai bună, o comunitate de oameni deschiși și pregătiți în a vedea și face binele, am solicitat Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) atribuirea statutului de marcă înregistrată portalului, numelui și logo-ului Evenimente Oradea.

Chiar dacă a fost un drum lung, iată că astăzi vă putem anunța cu bucurie că am trecut la un alt nivel. Dorim să vă dedicăm această realizare vouă, tuturor cititorilor, prietenilor, clienților și partenerilor care ne-ați fost alături și ați crezut în noi de la bun început.

Obținerea acestui titlu este numaidecât forma în care putem și dorim să vă transmitem, fiecăruia în parte, aprecierile și mulțumirile noastre. Voi sunteți adevărații „posesori” ai mărcii înregistrate Evenimente Oradea!

Ne înclinăm în fața voastră și vă spunem din toată inima, dacă nu știați deja, „Sunteți extraordinari!”.

 

Echipa Evenimente Oradea ®