fbpx

Evenimente Oradea lansează o provocare fotografilor orădeni!

foto: Bogdan Rădac

foto: Bogdan Rădac

Evenimente Oradea îți promovează talentul fotografic!

 

02 Aprilie 2015

21:00

Evenimente Oradea lansează o provocare fotografilor orădeni și nu numai.

Aceia dintre voi care sunteți pasionați de surprinderea cotidianului în imagini puteți avea fotografiile publicate atât pe site-ul Evenimente Oradea cât și pe pagina de Facebook.

Cum? Extrem de simplu: conceptul portalului Evenimente Oradea se bazează pe transmiterea de evenimente, știri și informații cu caracter pozitiv.

Din acest motiv, dorim să ilustrăm articolele noastre cu imagini cât mai frumoase din Oradea. Spre exemplu, dacă scriem un articol despre Primăria Oradea să utilizăm fotografiile voastre cu Primăria Oradea, dacă scriem despre Palatul Vulturul Negru, Spitalul de Copii, Piața Rogerius… să fiți și voi implicați activ în înfrumusețarea articolelor și implicit în transmiterea unei imagini plăcute cititorilor.

De ce vrem acest lucru? În primul rând pentru că am primit o multitudine de fotografii de la voi, prietenii și cititorii noștri, care ne-au surprins prin frumusețe și talent. Vrem ca acele poze să fie văzute de toată lumea și nu doar o dată, ci cât de des posibil.

În al doilea rând pentru că este o bună metodă de promovare a orașului. Evenimente Oradea este citit de utilizatori din întreaga lume, nu doar în urbea de pe Criș, România sau țările învecinate. Vrem, cu ajutorul vostru, să creăm o imagine cât mai bună și frumoasă orașului Oradea. Vrem efectiv să atragem turiștii la noi acasă.

În al treilea rând pentru că Evenimente Oradea este orientat către public, către evidențierea valorilor și talentelor locale. Credem în tine, în potențialul tău, și ne dorim ca împreună să creăm o lume mai bună, chiar și prin fotografii.

În articole, imaginile vor fi incluse precum vezi în colțul stânga sus, adică cu menționarea numelui tău. Pentru ilustrarea acestui articol am utilizat fotografia prietenului nostru Bogdan Rădac.

Totodată, vom publica, treptat, fotografiile voastre pe pagina noastră de Facebook, o găsiți AICI, cu specificarea numelui vostru.

Pentru a trimite trebuie să:

  • îți personalizezi fotografia cu numele tău, scris în partea dreaptă/stângă jos
  • ajustezi imaginea să aibă maxim 2 MB
  • o trimiți pe adresa: contact@evenimenteoradea.ro cu menționarea în secțiunea „Subject” a obiectivului fotografiat (ex. Primăria Oradea, Autobuz/tramvai OTL, Pod CFR… )

Ce se întâmplă dacă avem mai multe fotografii cu același punct? Le utilizăm pe rând!

Așteptăm fotografiile tale, abia așteptăm să arătăm tuturor ce poze bune faci! Bun venit în echipa Evenimente Oradea!

Ioana Mădălina Ștefănică