fbpx

Evenimente și expoziții… virtuale, pe site-ul Euro Foto Art

foto: Jovian Jennifer Koh

Imagini din lumea întreagă, la un click distanță.

 

17 Martie 2020

10:00

 

Bucuria artei fotografice se află aproape de noi.

Asociația Internațională „Euro Foto Art” (AIEFA) este unicul Membru Regional din lume al Federației Internaționale de Artă Fotografică (recunoscută de UNESCO). Are în prezent peste 50 de Organizații Partenere din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, precum și sute de membrii creatori, de onoare și simpatizanți din Europa, SUA, Asia și Orientul Mijlociu. Având sute de expoziții la activ, Asociația ne bucură periodic cu evenimente dedicate, iar recent și-a actualizat site-ul, astfel încât toată lumea să se poată bucura de expozițiile organizate, de acasă.

www.eurofotoart.com oferă membrilor Asociației și pasionaților de artă fotografică o serie de informații vizuale ale manifestărilor expoziționale, organizate de AIEFA în Oradea, cât și în diferite părți ale lumii. Site-ul este trilingv, vizitatorii putând descoperi noutățile în limbile română, maghiară și engleză.

Pe lângă faptul că sunt prezentate vernisajele din cele 4 spații de expunere, pe site au fost postate mai multe expoziții, pentru vizionarea exponatelor. Trebuie doar clickuite sau atinse imaginile de prezentare. De asemenea pe site au fost postate, în cadrul rubricii „Remember”, peste 150 de imagini realizate despre vernisajele care au avut loc pe parcursul anului 2019.

Tot de pe site, curioșii vor putea afla informații despre Asociația Internațională, despre membrii asociați, creatori și de onoare sau despre Organizațiile Partenere ale AIEFA. Tot de aici se vor putea afla informații despre cele patru Festivaluri Internaționale permanente organizate de Asociația Internațională „Euro Foto Art”.

Pe site a fost alocat un spațiu pentru prezentarea Organizației oficiale ale AIEFA, respectiv Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea. De asemenea, sunt disponibile informații despre cursurile de tehnică fotografică organizate periodic.